Érdekes dolgok a weben

Érdekes dolgok a weben

Ablaktisztítás azonnal

2014. december 03. - Pepista

 

Ablaktisztítás azonnal

 

ablak.jpgAhány ablak, annyifajta ablaktisztító és ablaktisztító módszer létezik. Más - más vegyszerekkel célszerű takarítani a fa ablakokat és mással a műanyag ablakokat. Továbbá nem elég csak az ablaküveget letisztítani, az ablakpárkányokat és az ablak kereteket is ugyan úgy le kell tisztítani.

Cégünk nem csak a hagyományos ablakok tisztítását vállalja. Hanem a kirakatok, áruházak és egyéb ablaküveg felületek tisztítását ugyan úgy végzi. Alaposan és precízen végezzük az ablaktisztítás, ablakpucolás feladatokat. A grafiti, matricák, festékek eltávolítása az üvegfelületekről különösen precíz munkát igényel. Hívjon minket és mi ezeket is megoldjuk!

Ablaktisztítás , Ablakpucolás nem csak Budapesten hanem Göd, Érd, Dunakeszi, Törökbálint, Budaörs városaiban is. Egyaránt állunk rendelkezésére magánszemélyeknek és cégek részére is. A magas iroda házak, kirakat üvegeinek, ablakainak a tisztítása, pucolása ugyan olyan fontos, mint például a családi ház ablakának üvegeinek megtisztítása. Nagy hangsúlyt fordítunk az ablak keretek tisztítására is.

A bejegyzés trackback címe:

https://erdekesdolog.blog.hu/api/trackback/id/tr446954975
süti beállítások módosítása