Érdekes dolgok a weben

Érdekes dolgok a weben

Lakásfelújítás tippek és ötletek

2014. október 03. - Pepista

Lakásfelújítás tippek

 

Lakásfelújítási tippek rovatunkkal reméljük tudunk önöknek egy kis segítséget nyújtani!

 

Lakásfelújítás 1 tipp: Lakásfelújítás esetén érdemes magunknál tartani egy kis füzetet vagy kis tartócskát amiben a lakásfelújítás folyamatok minden egyes számláit el tudja rakosgatni. Így majd ha vissza szeretné keresni mi mennyibe is került pontosan fogja tudni. 

Lakásfelújítás 2 tipp: Ha szoba festés történik, kérjük meg a szobafestő szakembert, hogy legyen szíves hagyni nekünk egy kis festéket ha esetleg valamikor megsérül a lefestet falunk, akkor azonnal saját magunknak megtudjuk csinálni.                                                                                                                                           

Lakásfelújítás 3 tipp: Szintén a felújításhoz szükség tipp, hogy ha szükséges az elektromos kiállások és a konnektorok elhelyezése, akkor azt alaposan gondoljuk végig, hogy hová  is szeretnénk, hogy kerüljenek, a lakásfelújítás után, később már nem biztos, hogy sikerül a változtatás főleg nem egyszerűen.
Végig kell gondolni, hogy hová is szeretnénk elhelyezni a mikrohullámú sütőt, a tévét, a kávéfőzőt, a hűtőt. Ezzel az alapos megtervezéssel nagy sok anyagi költségtől mentjük meg magunkat és nem is beszélve az esztétikusságról. Nem szép látvány, hogy a zsinórok lógnak a falon vagy a földön.

Lakásfelújítás 4 tipp: A vízszerelő igénybe vétele előtt célszerű utána érdeklődni, hogy merre is futnak a vízcsövek stb. Ez azért fontos, mert ha olyan problémával keressük meg a vízszerelő mestert ami bontással jár, akkor véletlenül se sérüljenek meg. Ennek az elmulasztása akár több tízezer forintos többlet költséget is okozhat.

Lakásfelújítás 5 tipp: Ha a lakásfelújítás úgy történik, hogy ön abban a lakásban lakik amelyikben a felújítás zajlik, érdemes olyan helyiséggel kezdeni ami a legfontosabb, a legfontosabb helyiségek nyilván a hálószoba ahol minden éjszaka alszunk, majd az illemhelyek és fürdők. Ha a legfontosabbak kész vannak, akkor utána a unka mehet szépen tovább, de mi a legkisebb kényelmetlenséget fogjuk érezni csak.

 

Lakásfelújítás ötletek és tippek képekben:

 

Hangulatos konyha:

 

tipp1.jpg

 

Szép és design háló + nappali:

 

tipp2.jpg

 

Ha pedig a lakásunkban kevés a hely, de szeretnénk kihasználni azt a keveset is:

 

tipp3.jpg

 

Felkeltettük érdeklődését? Kíváncsi, hogy még milyen ötleteink, tippjeink vannak még? Érthető! Látogasson el a http://www.felujitasok.com/ weboldalunkra és nézze végig a referencia oldalunkat.

 

 

 Lakásfelújítás vált szükségessé, de nem tudja hol is kezdje el?
Hívja lakásfelújítás szakembereinket és segítünk!
Lakásfelújítás esetén 100% ügyfélelégedetségi garanciát biztosítun

A bejegyzés trackback címe:

https://erdekesdolog.blog.hu/api/trackback/id/tr866756561
süti beállítások módosítása